Laatste nieuws over de bezoekregeling en controle in het St. Anna Ziekenhuis

Bezoekregeling ziekenhuis verruimd

Dagelijks tussen 18.00 en 20.00 uur mogen twee personen op bezoek komen. Uitzondering hierop zijn de kinderafdeling, hier mag 1 ouder met kind (broertje of zusje) gelijktijdig een bezoek brengen. In het geboortecentrum zijn voortaan weer 2 begeleiders tijdens een bevalling toegestaan.

Bezoekuur St. Anna Ziekenhuis

Graag nog alleen naar je controle in het ziekenhuis

Het wordt steeds drukker in het ziekenhuis. Er komen vaak begeleiders van patiënten mee die eigenlijk nog niet zijn toegestaan.
Het St. Anna Ziekenhuis blijft benadrukken dat je alleen met begeleiding naar een controle in het ziekenhuis mag komen als dit medisch noodzakelijk is. Je kunt tijdens je afspraak wel via je mobiele telefoon je naaste laten meeluisteren en deel laten nemen aan het gesprek.