Online zwangerschapscursus

Nu zwangerschapscursussen en voorlichtingsbijeenkomsten niet mogelijk zijn is het goed om te weten dat er ook veel mogelijkheden zijn om online goede voorlichting te krijgen.

Bij deze een paar tips:

Rondom Mama biedt meerdere zwangerschapscursussen aan die jou helpen goed voorbereid en vol zelfvertrouwen de bevalling in te gaan. Dit kan ook online! In real time geeft Olga haar lessen en kan dan ook al je vragen beantwoorden. Het enige verschil met de normale cursus is dat er een scherm tussen zit.

Viamama verzorgt een cursus van 15 lessen met volledige voorbereiding op het ouderschap en dit kan ook gewoon vanaf je bank. Marjolein van Viamama heeft ook elke 2 weken een webinar met diverse onderwerpen. Aanmelden kan via deze link.

Op de website de Verloskundige vind je ook heel veel goede informatie met tips voor je bevalling en ook filmpjes over allerlei onderwerpen.