Wijziging toegang st. Anna Ziekenhuis (update 22/3)

Aan de zijkant van het St. Anna Ziekenhuis is een tijdelijke ingang voor de Spoedeisende Hulp / Huisartsenpost gecreëerd. Deze ingang gebruik je ook als je in verband met je zwangerschap een afspraak hebt in het ziekenhuis of als je gaat bevallen.

Ter plaatse wordt een scheiding gemaakt tussen patiënten die verdacht zijn met het Coronavirus en patiënten die andere acute zorg nodig hebben. Na beoordeling is er een aparte route om het ziekenhuis in te komen voor patiënten zonder en patiënten met verdenking op het Coronavirus. Begeleiding van de patiënt door één persoon is alleen toegestaan wanneer dit medisch noodzakelijk is en bij je bevalling.

Klik hier voor meer informatie over het beleid bij bevallingen.

Als je bij het laboratorium of de apotheek moet zijn voor onderzoek of medicatie mag je van maandag tm vrijdag tussen 8.00 en 17.00 uur via de hoofdingang naar binnen. Ook daar zal naar klachten gevraagd worden voordat je door mag lopen.

Van maandag tot en met vrijdag is het mogelijk om persoonlijke spullen of boodschappen af te geven bij de hoofdingang tussen 8.00 en 17.00 uur.

Om het aantal fysieke sociale contacten nog verder te beperken en zo kwetsbare patiënten én zorgpersoneel optimaal beschermen, is de hoofdingang in de weekeinden gesloten. Familieleden die was of persoonlijke spullen willen afgeven of brengen, kunnen dit doen bij de tijdelijke ingang Spoedeisende Hulp.